Köp en hjärtstartare i Jönköping

Något som kan vara bra att göra, det är att köpa en egen hjärtstartare i Jönköping, samt se till att gå en en hjärtstartare utbildning. När en person drabbas av hjärtstopp så är det av största vikt att inom tre minuter påbörja HLR samt använda en hjärtstartare. Just att använda en hjärtstartare ökar chanserna rejält för ett personen ska överleva. Används enbart HLR vid hjärtstopp så överlever cirka 11 % men används en hjärtstartare, så ökar siffran till 75 %.

I Jönköping finns hjärtstartare och utbildning i att använda den

Du som känner att du vill ha en egen hjärtstartare i Jönköping, samt gå en hjärtstartare utbildning, du kan vända dig till J.S Sjukvårdsutbildning. De är auktoriserade återförsäljare av:

  • Zoll AED 3 Hjärtstartare
  • Zoll AED Plus Hjärtstartare

Dessa hjärtstartare uppfyller gällande svensk lagstiftning, standarder och rekommendationer. Det går att köpa en sådan för privat bruk så väl som till egen verksamhet. Det kan även vara en god idé att registrera den hos Sveriges hjärtstartartregister.

Du kan vara med och rädda liv

Om du har gått en hjärtstartare utbildning samt äger en hjärtstartare, så kan du vara med och rädda liv. Det om någon i din närhet drabbas av plötsligt hjärtstopp. När en person drabbas av det, så är det ett måste att ge en defibrillering inom tre minuter, tillsammans med HLR. Det för att öka chanserna till överlevnad.

Du kan läsa mer om hur en hjärtstartare fungerar samt hur du gör för att anmäla dig till en utbildning i att använda den genom att besöka J.S Sjukvårdsutbildnings egen hemsida.